Hvem er vi?

Kokholms Køreskole er startet af Johan i efteråret 2011. Vi har gennem årene haft et par forskellige adresser og der har været forskellige kørelærere tilknyttet køreskolen. I begyndelsen af 2015 startede Anne som kørelærer i køreskolen og har siden været en del af dagligdagen i køreskolen, med undtagelse af en omgang barsel.

Men altså – ud over at arbejde sammen i køreskolen, deler vi også efternavn. Hov, kan det virkelig være rigtigt? JA!! Vi blev nemlig gift i februar 2016. Vi har kendt hinanden siden starten af 2008 og delt adresse siden 2009. I 2013 købte vi hus lidt uden for Randers, vi kan nemlig så godt lide den friske landluft. Og nu hvor Johan er bossen i firmaet, så er det Anne der bestemmer hjemme 🙂 Selvom Philip helt sikkert gerne så at det var ham der bestemte.

Men hvem er nu Philip? Han er årsagen til at Anne var på barsel. Han har været en stor del af vores hverdag siden 31. august 2016 og han er en af grundende til at vi er glade for at holde weekend og være sammen som familie.

Anne Jagd Kokholm

Anne Jagd Kokholm

Kørelærer

Uddannet kørelærer i 2014
Underviser i teori og kørsel til kategori B

Johan Jagd Kokholm

Johan Jagd Kokholm

Kørelærer

Uddannet kørelærer i 2011
Underviser i teori og kørsel til kategori B

Hvad kører vi i?

Annes fine Fiat 500c

Annes fine Fiat 500c

En rigtig lille charmetrold

Det er ordene fra Bilmagasinet.dk om Fiat 500. Og den bliver bestemt ikke mindre charmerende af at den har fået den lille tilføjelse C til sidst. Det betyder nemlig at bilen er en cabriolet. Så på med solbriller og tilmeld dig kørekort ved os, så får du mulighed for at køre i denne lækre bil

Johans lækre Mercedes C180

Johans lækre Mercedes C180

Kvalitet hele vejen

Mercedes C-klasse er en lækker bil, der byder på en masse komfort. Selvom den er noget større end Annes Fiat 500c, så er den stadig nem at køre. Instrumenteringen udført i lækre materialer, så køreturen bliver en rar oplevelse. Og så kan den faktisk selv parallelparkere 🙂